Na telefononi +48 790 360 718

RRETH NESH

DIGITRONIC AUTOGAS është një specialist në përshtatjen e sistemit autogas i cili përdor komponentët më kompleks, te sigurtë, të besueshëm dhe ekonomik. Ai ka mbi 20 vjet eksperiencë të fituar nga operimi në më teper se 30 shtete në botë. DIGITRONIC AUTOGAS dërgon mbi 100 000 kit te bëra me porosi çdo vit.

CONFIGURONI INSTALIMIN DIGITRONIC AUTOGAS

QË IU PËRSHATET NEVOJAVE TUAJA

TË REJA

DIGITRONIC Dymco në dispozicion!

DIGITRONIC Dymco në dispozicion!

Ka ardhur koha t’ju njoftojmë se zgjerojmë ofertën tonë duke shtuar injektorët DIGITRONIC Dymco. Ato janë projektuar për motorët me lëndë djegëse të gazta me kapacitet deri në 6000cm3 . Qëllimi i tyre është për t'u përdorur si pjesë e sistemeve të autogazit të LPG ose...

read more

vjet

muaj

në treg

Garancia e Cilësisë

vendet

më së miri për të përshtatur kits

E Operacioneve të Biznesit

Me kusht çdo vit