Na telefononi +48 790 360 718
DIGITRONIC Dymco në dispozicion!

DIGITRONIC Dymco në dispozicion!

Ka ardhur koha t’ju njoftojmë se zgjerojmë ofertën tonë duke shtuar injektorët DIGITRONIC Dymco. Ato janë projektuar për motorët me lëndë djegëse të gazta me kapacitet deri në 6000cm3 . Qëllimi i tyre është për t’u përdorur si pjesë e sistemeve të autogazit të...

read more
Instalacion autogas I gjeneratës së dytë

Instalacion autogas I gjeneratës së dytë

Kur vjen puna për instalacione të gjeneratës së dytë, principet e operimit të tyre janë të ngjashme me ato të gjeneratës së parë. Diferenca e dukshme, mund tëshihet në përdorimin e dizajnit dhe elektronikës, meqë gjenerat e dytë e sistemit nuk mund të aplikohet tek...

read more
Historia e instalimeve autogas

Historia e instalimeve autogas

Përvit instalimet autogas po bëhen gjithmonë e më tepër popullorë në botë. Le të kthehemi pak në kohë ku ishte origjina e instalacioneve autogas në makina, që fenomeni tëbëhet mëi kuptueshëm. Fillimi i LPG LPG është sot një busrim alternativi motorrit me djegie të...

read more
Instalim LPG në një tank? Pa problem

Instalim LPG në një tank? Pa problem

Më pak se para një viti, lista e mjeteve që fuqizohen nga gazi u shtua me një makinë atipike… një tank! T-55 Merida është tanku i parë që ka instaluar një sistem LPG. Ky projekt i jashtëzakonshëm u prezantua nga njëkompani polake me bazë në Białystok. Pse e bënë...

read more