Na telefononi +48 790 360 718
Instalacion autogas I gjeneratës së dytë

Instalacion autogas I gjeneratës së dytë

Kur vjen puna për instalacione të gjeneratës së dytë, principet e operimit të tyre janë të ngjashme me ato të gjeneratës së parë. Diferenca e dukshme, mund tëshihet në përdorimin e dizajnit dhe elektronikës, meqë gjenerat e dytë e sistemit nuk mund të aplikohet tek...

read more
Historia e instalimeve autogas

Historia e instalimeve autogas

Përvit instalimet autogas po bëhen gjithmonë e më tepër popullorë në botë. Le të kthehemi pak në kohë ku ishte origjina e instalacioneve autogas në makina, që fenomeni tëbëhet mëi kuptueshëm. Fillimi i LPG LPG është sot një busrim alternativi motorrit me djegie të...

read more
Instalim LPG në një tank? Pa problem

Instalim LPG në një tank? Pa problem

Më pak se para një viti, lista e mjeteve që fuqizohen nga gazi u shtua me një makinë atipike… një tank! T-55 Merida është tanku i parë që ka instaluar një sistem LPG. Ky projekt i jashtëzakonshëm u prezantua nga njëkompani polake me bazë në Białystok. Pse e bënë...

read more
Instalimi I autogas – hap pas hapi

Instalimi I autogas – hap pas hapi

Instalimi i sistemit autogas në makinë ka shumë avantazhe. Ndaj është një zgjidhje që ka innteres. Instalacioni i LPG ose CNG është një kusim që në kohëzgjatje do ju japë mundësinë e udhëtimeve më të lira. Kostoja e instalacionit dhe asemblimbi i komponentëve varion...

read more