Na telefononi +48 790 360 718

Ne 11 tetor ne Sofie dhe ne 14 tetor ne Veliko Tornovo Bullgari, DIGITRONIC AUTOGAS zhvilloi trajnime per instaluesit e sistemeve autogas. Qellimi ishte te tregohej hap pas hapi i gjithe procesi i instalimit te DIGITRONIC AUTOGAS ne menyre qe instalimi te jete sa me eficent dhe i sigurte. Trajnimi u ndoq nga me shume se 70 specialiste nga e gjithe Bullgaria.

Trajnimi filloi me nje prezantim te shkurter te Brand-it DIGITRONIC. Pjesmarresit mesuan benefitet ne perdorim te componenteve DIGITRONIC. Pas kesaj, Lektori Viaczeslav Domnich vazhdoi me tematikat: assemblimi, kalibrimi dhe konfigurimi I DIGITRONIC AEB MP48. Ai shpjegoi perse duhet te perdoren vetem komponente origjinal dhe si ti identifikojme ato. Kjo eshte vecanerisht e rendesishme per sigurine e shoferit dhe pasagjerve. Pjesemarresit paten mundesine te diskutonin dhe shkembenin eksperienca rreth instalimit te Autogas ne menyre qe te arrihet nje performac dhe ekonomi sa me a madhe. Elementi i funddit ishte Kalibrimi korrekt i sistemit. Fale Simulatorve speciale te makinave, ishte e mundur te kryej i gjithe procesi Real i kalibrimit te DIGITRONIC AEB MP48.

“Shumica e instalueseve te DIGITRONIC AUTOGAS, dine si te lidhin dhe kalibrojne sistemin sepse ato kane bere shume  instalime, por jam shume I nderuar te degjoj pyetje te  detajuara qe mund te keni per kete pjese.” -tha lektori Viaczeslav Domnich, teknik i DIGITRONIC. “Instaluesit Bullgare duan qe sistemi i tyre te arrij performance maksimale – dhe jam i gezuar per kete. Per profesionistet me keto ambicie eshte nje ide e mire te organizohen keto mbledhje.” – Shtoi Viaczeslav Domnich.

Pas nje pushimi dreke, Viaczeslav Domnich prezantoi aftesite dhe vecorite e zgjeruara te sistemit DIGITRONIC AEB DI60 per makina 4-cilindra me injeksion direkt. Shume prej pjesmarresve, edhe pse mendonin se e dinin dhe kishin instaluar kete sistem, me kujdes degjuan kalibrimin e ketij sistemi. Ajo qe surprizoi pjesmarresit ishte lista shume e zgjeruar e makinava qe DIGITRONIC AEB DI60 mund te instalohet. Rendesi i’u kushtua dhe kalibrimit te hartes MAP, e cila zbuloi per instaluesit fillestar fusha, aftesi te reja te panjohura.

Ne jemi te lumtur qe organizojme nje event te tille se bashku me partneret tone. Trajnimi ne Bullgari, ku DIGITRONIC hyri  pothuajse para 3 vitesh, u drejtua mire, dhe ne jemi shume  te nderuar qe I kemi dhene atyre shume njohuri praktike rreth instalimit. tha Piotr Trusiewicz – Menaxher i Marketingut tek DIGITRONIC AUTOGAS. Ne mbeshtesim partneret tane jo vetem per marketing por edhe nga ana teknike dhe se shpejti ne gjithashtu do te zhvillojme trajnime te tilla edhe ne vende te tjera. – Shtoi Piotr Trusiewicz.

Gjate takimit ku me shume se 70 instalues u trajnuan, u hodh nje short ku do te fitohej set komplet. Ne fund, njeri nga  pjesmarresit fitoi set-in DIGITRONIC MP48.