Na telefononi +48 790 360 718
Ka ardhur koha t’ju njoftojmë se zgjerojmë ofertën tonë duke shtuar injektorët DIGITRONIC Dymco. Ato janë projektuar për motorët me lëndë djegëse të gazta me kapacitet deri në 6000cm3 . Qëllimi i tyre është për t’u përdorur si pjesë e sistemeve të autogazit të LPG ose CNG, këto injektorë janë të disponueshëm në të dy versionet: Grup RAIL dhe version tek.  Ato gjithashtu sigurojnë një gamë të gjerë të kapacitetit dhe fuqisë rrjedhëse. DIGITRONIC Dymco janë gjithashtu shumë e qëndrueshme, ato janë provuan nga testimet e gjata në terren dhe në kushte të ndryshme atmosferike.

DIGITRONIC Dymco Karakteristikat kryesore:

  • 100% të testuar për rrjedhjet
  • Kontrolli për faktor-hartë me saktësi (rrjedhja lineare duke filluar nga 2.5m / sek)
  • Performancë e shkëlqyer edhe me LPG të ndotur dhe pa montuar një filtër mbrojtës
  • 3 madhësi të ndryshme të Nozzle për kapacitetin e motorit deri në 6,000cc
  • Nozzle shtesë me ngjyrë të kuqe e injektorit e aftë për rrjedhje maksimale
  • Janë të përbërë nga material special në sipërfaqe kundra shkrirjes
  • Përdorin material special që mund të përdoret në një temperaturë prej -60 ℃ deri në 200 ℃

Të testuar për kohë Hapje/Mbyllje që varen nga presioni dhe nozzle në kushte laboratorike.

Kohët Hapje/Mbyllje për injektorët DIGITRONIC Dymco: