Na telefononi +48 790 360 718

Home / FUSHAT / SEMINARE

Bëhu partneri jonë

Pse duhet të bëheni një nga mijëra serviset nëpër botë që instalon më tepër se 100 000 kite DIGITRONIC AUTOGAS cdo vit?

ZGJIDHJE TË PËRSHTATURA PËR JU

Ju do iu jepen zgjidhje të përshtatura për makina specifike që ngiten në kushte atmosferike të caktuara.

GARANCI DHE BESIM

Ju do të merrni komponentë të besuar me homologët e tyre dhe kusHte garancie më tepër.

TRAJNIME

Ju do të keni akses në trajnime të organizuara ne gjithë botën.

SUPORTI TEKNIK

Ju do të keni akses në manualë dhe burime të tjera online 24/7.

SUPORT MARKETINGU

Ju do të keni një markë në servisin tuaj të mirënjohur, rroba pune po ashtu si edhe materiale të tjera pune.

KONTAKT

Doni të dini më tepër?
Na kontaktoni:

Konfiguroni

nj sistem Digitronic Autogas për klientin tuaj

QENDRA E BURIMEVE

DIGITRONIC Dymco në dispozicion!

Ka ardhur koha t’ju njoftojmë se zgjerojmë ofertën tonë duke shtuar injektorët DIGITRONIC Dymco. Ato janë projektuar për motorët me lëndë djegëse të gazta me kapacitet deri në 6000cm3 . Qëllimi i tyre është për t'u përdorur si pjesë e sistemeve të autogazit të LPG ose...

read more

What kind of LPG reducer is best to choose?

You can find wide selection of LPG reducers on the market, so choosing the best one can be a real challenge. In this article, you will learn not only which reducer in gas installations you can buy, but also what items you should pay special attention to when shopping....

read more

Lubrifikimi I instalimit të gazit- A ia vlen të përdoret?

Jo shumë pronarë makinash me instalimin e gazit kanë hasur këtë term – gasifikim i gazit. është e vërtetë se të gjithë kanë dëgjuar për lubrifikimin, por në fakt pak e dinë nëse është apo jo e nevojshme. Në këtë artikull ju do të gjeni përgjigje për këtë dhe shumë...

read more

GAZETA

DONI TË MERRNI INFORMACIONE RRETH PËRDITËSIMEVE TË SOFTWARE, TRAJINIME, PRODUKTE TË REJA DHE NJË INFORMACION RRETH DIGITRONIC AUTOGAS?
REGJISTROHUNI NË GAZETË