Na telefononi +48 790 360 718

Prodhuesit e makinave po iu ofrojnë gjithmonë e më tepër gas të instaluar në makinat e tyre. Në këtë artikull ju do të kuptoni se cilat janë avantazhet më të medha të këtyre instalacioneve dhe patjetër a ia vlen apo jo.

Avantazhet më të mëdha të sistemit me gaz të instaluar në fabrikë

Avantazhi më i madh i instalimit që në fabrikë është patjetër siguria e përdorimit dhe fakti se prodhuesit iu japin atyre garanci profesionale. Sot në tregun botëror, ju mund të gjeni modele makinash jo vetëm me sistem fabrike të gazit por edhe të dedikuar. Kiti i dedikuar nuk është asgjë tjetër përveç se një instalacion që i është përshtatur një modeli të caktuar makine dhe versioni motorri. Instalacioni i dedikuar i auto gazit për modelin mund të plotësohet duke përdorur konfigurimin online të autogas që mund t’a gjeni ne faqen tonë të webit. Në rastin e instalimit që në fabrikë, i gjithë modifikimi i njesisë drive bëhet në njëservis të autorizuar, ndaj shoferët nuk duhet të shqetësohen se do të humbin garancinë e prodhuesit për motorrin. Nuk ia vlen të përmendim se po marrin mbrojtje të plotë të komponentëve të sistemit.

Teknologji e re

Prodhuesit e motorrave po përpiqen të modernizojnë dizajnet e tyre pvr të arritur një numer aoma më të madh klientësh të kënaqur. Së fundmi, instalacioni i një sistemi auto gas, fatkeqsisht, u lidh me humbjen e nje dyzine kuaj fuqi. Nuk duhet dhe të harrojmë impaktin në jetëgjatësinë e motorrit.

Cila është fabrika për instalacionet e auto gas për makina?

Sistemi auto gas i instaluar në fabrikë është zgjidhja ideale për të gjithë ata shoferë që kanë nevojë për një sistem të pa dështueshëm gazi. Falë instalimit të saktë të LPG ose CNG, ne mund të kursejmë shumë karburant dhe më e rëndësishmja gazi është një zgjedhje më e shëndetshme edhe për mjedisin.

Gjithsesi shpesh, ekonomia dhe rritja e efiçencës mund të dalë se instalacionet e gatshme mund të jenë më të këqia se ato të instaluara më vonë. Kjo varet nga lloji i komponentëve të përdorura që mund të mos shfrytëzojë potencialin e plotë të vet makinës.

Por…

Shumë shtete përdorin LPG ose CNG prej vitesh tashmë si karburant për makinat. Nuk është çudi që në shumë rajone LPG oser CNG është të paktën dy herë mëe shtrenjtë se nafta apo benzina. Kështu që, pavarëshisht nëse është instalim fabrike ose e instaluar më vonë sistemi autogas ia vlen t’a konsiderosh.