Na telefononi +48 790 360 718

Home / QENDRA E BURIMEVE / NJOHURI BAZË

DIGITRONIC Dymco në dispozicion!

Ka ardhur koha t’ju njoftojmë se zgjerojmë ofertën tonë duke shtuar injektorët DIGITRONIC Dymco. Ato janë projektuar për motorët me lëndë djegëse të gazta me kapacitet deri në 6000cm3 . Qëllimi i tyre është për t'u përdorur si pjesë e sistemeve të autogazit të LPG ose...

read more

Makin e re me sistem autogas të gatshëm – a ia vlen?

Prodhuesit e makinave po iu ofrojnë gjithmonë e më tepër gas të instaluar në makinat e tyre. Në këtë artikull ju do të kuptoni se cilat janë avantazhet më të medha të këtyre instalacioneve dhe patjetër a ia vlen apo jo. Avantazhet më të mëdha të sistemit me gaz të...

read more

Instalacion autogas I gjeneratës së dytë

Kur vjen puna për instalacione të gjeneratës së dytë, principet e operimit të tyre janë të ngjashme me ato të gjeneratës së parë. Diferenca e dukshme, mund tëshihet në përdorimin e dizajnit dhe elektronikës, meqë gjenerat e dytë e sistemit nuk mund të aplikohet tek...

read more

Produkte DIGITRONIC AUTOGAS falsifikuara në treg

Prej disa kohësh në tregun e disa shteteve shfaqen produkte DIGITRONIC AUTOGAS fallco të përdorura në instalacionet e makinave. Origjina etyre shpesh vjen nga fabrika Aziatike, që nuk arrijnë kërkesat e sigurisë, si gjate prodhimit ashtu edhe gjatë testimeve të...

read more

Historia e instalimeve autogas

Përvit instalimet autogas po bëhen gjithmonë e më tepër popullorë në botë. Le të kthehemi pak në kohë ku ishte origjina e instalacioneve autogas në makina, që fenomeni tëbëhet mëi kuptueshëm. Fillimi i LPG LPG është sot një busrim alternativi motorrit me djegie të...

read more

Instalim LPG në një tank? Pa problem

Më pak se para një viti, lista e mjeteve që fuqizohen nga gazi u shtua me një makinë atipike… një tank! T-55 Merida është tanku i parë që ka instaluar një sistem LPG. Ky projekt i jashtëzakonshëm u prezantua nga njëkompani polake me bazë në Białystok. Pse e bënë...

read more

Instalimi I autogas – hap pas hapi

Instalimi i sistemit autogas në makinë ka shumë avantazhe. Ndaj është një zgjidhje që ka innteres. Instalacioni i LPG ose CNG është një kusim që në kohëzgjatje do ju japë mundësinë e udhëtimeve më të lira. Kostoja e instalacionit dhe asemblimbi i komponentëve varion...

read more