LPG-CNG Gas hose 4mm
LPG-CNG Gas hose 4mm

Video embedding powered by Webilop

LPG/CNG TUBI I GAZIT 4mm

Përshkrimi

Rezistent për LPG / CNG, ekspozimit ndaj ozonit, kushtet atmosferike dhe temperaturat e larta. Përshkueshmëri e ulët e gazit. Tub fleksibël gazi I dizenjuar për përdorim në makinë.

Shtresa e brendshme: NBR, e zezë, e lëmuar, rezistente ndaj LPG/CNG dhe vjetrimi nga ngrohja me përshkueshmëri të ulët nga gazi.

Shtresa e jashtme: NBR, e zezë, e lëmuar, rezistente ndaj LPG/CNG, vjetrimi nga ngrohja dhe ozoni.

Material

rubber, textile reinforcement

Temperatura e punës

-25°C +125°C

Diameter

4mm

Coil length

50m

Seti

50 m serpentinë

Garancia

Garanci 12 muaj ose 20 000 km

E RËNDËSISHME!
Garancia aplikohet vetem kur instalimi I produktit është bërë nga qendra e shndërrimit të DIGITRONIC.

Më së miri për t'u përshtatur

Configuroni instalimin DIGITRONIC AUTOGAS

që iu përshatet nevojave tuaja