Hoses - Vacuum hose 4mm
vaacum hose 4mmvacuum hose 4mm

Video embedding powered by Webilop

TUB VAKUMI 4mm

Përshkrimi

Rezistent ndaj kushteve atmosferike dhe temperaturave të larta. Tub i lehtë, shume fleksibël pa përforcim për thithje.

Shtresa prej gome: NBR/PVC, e zezë.

Material

rubber

Temperatura e punës

-30°C + 100°C

Diameter

4mm

Coil length

50m

Seti

50 m serpentinë

Garancia

Garanci 12 muaj ose 20 000 km

E RËNDËSISHME!
Garancia aplikohet vetem kur instalimi I produktit është bërë nga qendra e shndërrimit të DIGITRONIC.

Configuroni instalimin DIGITRONIC AUTOGAS

që iu përshatet nevojave tuaja