SETI ELEKTRONIK DIGITRONIC 2568D OBD

Përshkrimi

I dizenjuar për të gjithë llojet e makinave edhe turbo.
E RËNDËSISHME!
Për të lidhur këtë ECU duhet ndërfaqja USB e DIGITRONIC me kodin 203000034.
Kontroll i plotë i njësisë të gjeneratës së katërt, suporton OBD, I dizenjuar për motorra me 4-cilindra

Kunder ujit, rezistent ndaj goditjeve, material alumini
Aftësia për t'u lidhur me karakteristika të avancuara të OBD-II me një adaptim të ndarë të secilit rrjesht cilindrash
Fshirje automatike e një ose më shumë kodeve të gabuaratë OBD-II
Software inteligjent me shumë opsione
Opsioni "Mbrojtes Valvave te Motorrit" (VSR)
Avancim i fazës së injeksionit
Hartë e zgjeruar kalibrimi: 12x12 fusha.
Inspektim vizual i sensorit lambda
Simulim i sensorit lambda.
Ngrohje e injektorëve të gazit
Diagnostikim i injektoreve të gazit.
Diagnostifikimi i injektorëve të karburantit në kohë reale
Diagnozë aktive e komponentëve të instaluar.
Aftësia për të shfaqur oshiloskopin (matësin e dridhjeve) në një dritare të veçantë në ekranin e monitorit

Seti

  • DIGITRONIC 2568OBD ECU.
  • Çelës me sinjal akustik dhe indikator niveli.
  • Sensori MAP.
  • Fisha me mbrojtëse kundra ujit.
  • Kuti elektronike kundra ujit.
  • OBD II e integruar.

Garancia

36 muaj nga data e shënuar në produkt

E RËNDËSISHME!!
Garancia aplikohet vetëm kur instalimi i produktit bëhet në një qendër konvertimi DIGITRONIC.

Më së miri për t'u përshtatur

Configuroni instalimin DIGITRONIC AUTOGAS

që iu përshatet nevojave tuaja