SETI ELEKTRONIK DIGITRONIC AEB MP48

Përshkrimi

I dizenjuar për të gjithë llojet e makinave

E RËNDËSISHME!
Për të vendosur lidhjen me “ECU” ju duhet:

NDËRFAQJA DIGITRONIC USB

NDËRFAQJA DIGITRONIC BLUETOOTH USB

 

Marka

AEB

Cylinders

2, 3, 4

Peshë e lehtë, rezistent ndaj goditjeve, kuti plastike
ECU inteligjente me shumë opsione
Hartë e zgjeruar kalibrimi: 12x12 fusha
Rregullim automatik i hartës së kalibrimit
Ngrohje e injektorëve të gazit
Diagnostikim i injektorove të gazit.
Fisha 48-pin me mbrojtëse kundra ujit për lidhje me njësinë
Aftësia për të shfaqur oshiloskopin (matësin e dridhjeve) në një dritare të veçantë në ekranin e monitorit
Opsioni "Mbrojtes Valvave te Motorrit" (VSR)
Avancim i fazës së injeksionit
Diagnozë aktive e komponentëve të instaluar
Diagnostifikimi i injektorëve të karburantit në kohë reale

Seti

  • DIGITRONIC AEB MP48 ECU
  • Çelës me sinjal akustik dhe indikator niveli.
  • Sensor PT-MAP
  • Fisha me mbrojtëse kundra ujit.
  • Fisha me mbrojtëse kundra ujit.

Garancia

24 muaj nga data e shënuar në produkt

E RËNDËSISHME!
Garancia aplikohet vetëm kur instalimi i produktit bëhet në një qendër konvertimi DIGITRONIC.

Configuroni instalimin DIGITRONIC AUTOGAS

që iu përshatet nevojave tuaja