SETI ELEKTRONIK DIGITRONIC MP48 DF

Përshkrimi

I dizenjuar për implementimin e përdorimit të një karburanti ekologjik (LPG or CNG) në motorra 12V të zakonshëm me pompë elektronike.
MP48 DF është dizenjuar për implementimin e përdorimit të një karburanti ekologjik (LPG or CNG) në motorra 12V të zakonshëm me pompë elektronike. Duke qënë një sistem me dy karburante, MP48 DF i lejon përdorimin e 2 karburanteve në të njëjtën kohë: Diesel+CNG ose Diesel+LPG.

Peshë e lehtë, rezistent ndaj goditjeve, kuti plastike
Fishë 48-pine kundër ujit per lidhjen me njësinë
Software inteligjent me shumë opsione
2 dalje energjie për valvula solenoide
Temperatura operimi: -40÷110°C
Deri në 2 injektorë gazi me karakterishtikat që vijojnë: Imax=6, Vbatt,max=16V
Thithja aktuale me aktivizuesit e fikur: Imax=0.5A
Thithja aktuale me aktivizuesin në modalitetin standby: Istand by <5uA

Seti

  • DIGITRONIC MP48 DF ECU.
  • Çelës me sinjal akustik dhe indikator niveli.
  • Kit me sensor presioni të Gazit dhe Temperaturës
  • Fisha me mbrojtese kundra ujit.
  • Sensor temperature në marmite
  • Kuti elektronike kundra ujit.
  • Aksesorë dhe përshtatës

Garancia

24 muaj garanci nga data e shënuar në produkt

E RËNDËSISHME!
Garancia aplikohet vetëm kur instalimi i produktit bëhet në një qendër konvertimi DIGITRONIC.

Configuroni instalimin DIGITRONIC AUTOGAS

që iu përshatet nevojave tuaja