SETI ELEKTRONIK DIGITRONIC MP48OBD

Përshkrimi

Kundra ujit, rezistent ndaj goditjeve,ECU kundra ujit. E lehtë në përdorim, sensor 3 në 1 : presion gazi, temperaturë gazi, sensor MAP. Me një software të ri dhe të avancuar është e mundur të punojë me makina që përputhen me standartet e Euro 3 ose më lartë. Ka aftësinë të korrigjojë në varësi të sinjaleve nga OBD dhe të kthejë në gjendjen fillestare funksionet e gabuara.

I dizenjuar për të gjithë llojet e makinave edhe turbo.

E RËNDËSISHME!
Për të lidhur këtë ECU duhet ndërfaqja USB e DIGITRONIC me kodin 203952000.

 

Peshë e lehtë, rezistent ndaj goditjeve, kuti plastike
Fishë 48-pine me mbrojtje kundër ujit per lidhjen me njësinë
Software inteligjent me shumë opsione
Aftësia për t'u lidhur me funksionet e software-it të OBD-II
Fshirje automatike e një ose më shumë kodeve të gabuara të OBD-II
Opsioni "Mbrojtes Valvave te Motorrit" (VSR)
Avancim i fazës së injeksionit
Hartë e zgjeruar kalibrimi: 12x12 fusha.
Rregullim automatik I hartës së kalibrimit
Inspektimi i sensorit lambda dhe aftësia për të simuluar
Ngrohje e injektorëve të gazit
Diagnostikim i injektorëve të gazit.
Diagnostifikimi i injektorëve të karburantit në kohë reale
Diagnozë aktive e komponentëve të instaluar.
Aftësia për të shfaqur oshiloskopin (matësin e dridhjeve) në një dritare të veçantë në ekranin e monitorit
Suitable for 2/3/4 cylinder engines

Seti

  • DIGITRONIC MP48OBD ECU.
  • Switch with horn signal and level indicator.
  • PT-MAP sensor.
  • Harness with waterproof plugs.
  • Waterproof fuse box.

Garancia

24 muaj nga data e shënuar në produkt

E RËNDËSISHME!
Garancia aplikohet vetëm kur instalimi I produktit bëhet në një qendër konvertimi DIGITRONIC.

Configuroni instalimin DIGITRONIC AUTOGAS

që iu përshatet nevojave tuaja