Rail IG1 Apache 3 cyl

Përshkrimi

Injektorë për LPG ose Gaz natyror. Version i vetëm me tek goditje. Spirale me lidhës të bashkuar I papërshkueshëm nga uji, kompatibël me Amp/Delphi. Trup I bërë nga alumin I formuar dhe I lehtësuar për të shkëmbyer gazin më mirë. Jo shumë I djeshëm ndaj akumulimit të papastërtive, çmim i moderuar, mirëmbajtje dhe pastrim i lehtë. Dinamika rrjedhje të përmirësuara.

Presioni në punë

from 0,5 to 2,0 bar

Presioni maksimal

3,0 bar

Voltazhi hyrës

10,8 – 14,4 V

Përshtatës gazi në hyrje

1/2’’, 3/8’’, Ø10mm, Ø12mm, Ø14mm, Ø16mm, Ø7mm

Përshtatës gazi në dalje

Calibrated nozzles M8x1

Calibrated hole range

1,0 – 3,5 mm (0,25mm step)

Shtrirje T për LPG

-20 / +120° C

Shtrirje T për CNG

-40 / +120° C

Koha e hapjes

2,8ms / 3,2ms

Koha e mbylljes

2,8 ms

Resistance

2Ω / 3Ω

Aprovime

67R-01/110R-00/ISO 15500

Garancia

24 muaj ose 50 000 km, ai do të vijë së pari, nga data e instalimit të komponentit në mjet.

Configuroni instalimin DIGITRONIC AUTOGAS

që iu përshatet nevojave tuaja