noumea4

Video embedding powered by Webilop

Rail IG5 Noumea 1 cyl

Përshkrimi

Injektor binar për LPG ose Gaz natyror. Version I vetëm me tek goditje. Spirale me lidhës të bashkuar I papërshkueshëm nga uji, kompatibël me Amp/Delphi. Trup I bërë nga material polimerik, rezistnce e lartë mekanike dhe nxehtësie. Injektor modular në dy konfigurime: teke me një gyp shkarkimi të veçantë ose të montueshme në binar. Jo shumë I djeshëm ndaj akumulimit të papastërtive

Presioni në punë

from 0,5 to 2,0 bar

Presioni maksimal

3,0 bar

Voltazhi hyrës

10,8 – 14,4 V

Përshtatës gazi në hyrje

Ø10mm, Ø12mm, Ø14mm, Ø16mm, Ø7mm

Përshtatës gazi në dalje

Ø4mm, Ø6mm, Ø7mm

Calibrated hole range

Ø 1,0 mm

T range

-20 / + 120°C

Aprovime

110R-00, 67R-01

Garancia

24 muaj ose 50 000 km, ai do të vijë së pari, nga data e instalimit të komponentit në mjet.

Configuroni instalimin DIGITRONIC AUTOGAS

që iu përshatet nevojave tuaja