Gas filter Digitronic Blaster
Gas filter Digitronic BlasterGas filter Digitronic Blaster 4Rysunek-BLASTER1

Video embedding powered by Webilop

SHFRYRËSI DIGITRONIC

Përshkrimi

FILTËR LPG DHE CNG ME NJË BOBINË POLIESTRE TË NDRYSHUESHME QË NDAN VAJIN NGA UJI

Materiali

Plastic

Diametër I brendshëm

ø 11 mm, ø 12 mm, ø 14 mm, ø 16 mm

Diametër I jashtëm

ø 11 mm, ø 12 mm, ø 14 mm, ø 16 mm

Material filtrimi

Polyester OH

Sipërfaqe filtrimi

0.017 m2

Captured particles

from 1μm in 99%

Kapacitet

250l /(m2·s)

Symbol of filter cartridge

FLBL

Aprovime

CNG – E8-110R-017757, LPG – E8-67R-017756

Configuroni instalimin DIGITRONIC AUTOGAS

që iu përshatet nevojave tuaja