Reducer Digitronic Palladio
Reducer Digitronic PalladioReducer Digitronic PalladioReducer Digitronic Palladio 4

Video embedding powered by Webilop

DIGITRONIC PALLADIO

Përshkrimi

Rekomandohet për motor me fuqi deri në 400HP. Reduktor i gjeneratës së katërt që operon me propan-butan (LPG).

Ka një sensor të brenshëm temperature dhe valvul gazi me filtër pë gjendjen e lëngshme. Nuk kërkon instalim valvule tjetër.

Dimensione

175x146x133 mm

Presioni I jashtëm

from 90 to 160 kPa

Fuqi e spirales

11 W

Lidhja e jashtme

D 14 mm

Pesha

2 kg

Max. inlet pressure

2,7 MPa (27 Bar)

Voltazhi I spirales

12 V

Lidhja e brendshme

D 8,0 mm, M 12×1

Ritmi I rrjedhjes

62 kg/h

Horse power

up to 400 HP

Lloji I karburantit

LPG

Seti

Reduktor DIGITRONIC PALLADIO

Garancia

12 muaj ose 20 000 km.

E RËNDËSISHME!
Garancia aplikohet vetëm kur instalimi i produktit bëhet në një qendër konvertimi DIGITRONIC.

Configuroni instalimin DIGITRONIC AUTOGAS

që iu përshatet nevojave tuaja