Reducer Tomasetto AT07
Reducer Tomasetto AT07 4Reducer Tomasetto AT07Reducer Tomasetto AT07Reducer Tomasetto AT07 Instruction 1Reducer Tomasetto AT07 Instruction 2

Video embedding powered by Webilop

DIGITRONIC TOMASETTO AT07 100HP/140HP/SUPER

Përshkrimi

Recomandohet për motor me fuqi 100HP / 140 HP / dhe deri në 190 HP. Gjeneratë e tretë reduktori gazi që operon me propan-butan (LPG).

Ka një valvul të brendshme për gjendjen e lëngshme. Nuk kërkon instalim valvule tjetër.

Dimensione

150x160x110 mm

Presioni I jashtëm

depending on the mixer

Fuqi e spirales

11 W

Lidhja e jashtme

Fixed fitting D 20 mm

Pesha

1,5 kg

Max. inlet pressure

3 MPa (30 Bar)

Voltazhi I spirales

12 V

Lidhja e brendshme

D 6,0 mm, M 10×1

Ritmi I rrjedhjes

22 kg/h / 30 kg/h / up to 40 kg/h

Horse power

up to 100 / 140 /190 HP

Lloji I karburantit

LPG

Seti

DIGITRONIC TOMASETTO AT07 100HP/140HP/SUPER

Garancia

12 muaj ose 20 000 km.

E RËNDËSISHME!
Garancia aplikohet vetëm kur instalimi I produktit bëhet në një qendër konvertimi DIGITRONIC.

Configuroni instalimin DIGITRONIC AUTOGAS

që iu përshatet nevojave tuaja