CNG Filling Valve - Tomasetto VM04 NGV1 VMAT5301
CNG Filling Valve - Tomasetto VM04 NGV1 VMAT5301CNG Filling Valve - Tomasetto VM04 NGV1 VMAT5301CNG Filling Valve - Tomasetto VM04 Russia VMAT 5412

Video embedding powered by Webilop

Tomasetto VM04 NGV1

Përshkrimi

Valvul e mirënjohur mbushëse CNG Tomasetto VM04 NGV1 e bërë nga tunxh i punuar në të nxehtë me dalje manuale. Tomasetto VM04 NGV1 gjendet në dy modele të ndryshme: tipi STANDARD, me dalje manuale dhe valvul jorikthimi, me lidhës NGV1 dhe NGV1 ITALIA e tipit “T”, pa dalje manuale, me valvul jo rikthimi, me lidhës NGV1 dhe NGV1 ITALIA

Material

Tunxh I punuar në nxehtësi, makinë CNC

Pesha

0,4 kg

Presioni maksimal

26.0 MPa

Lidhja e jashtme

M12x1 (upon request M14x1, 1/4″ NPT, 1/8″ NPT)

Dalje manuale, zonë minimale e rrjedhjes së gazit

12.6 mm²

Dalje manuale, Spërdredhje ngushtuese me 26 Mpa

3 ± 0.5 Nm

Dalje manuale,Kënd hapje/mbyllje

900° (±45°)

Valvul jo rikthimi

yes

Types of connection

NGV1, NGV1 ITALIA

Garancia

Garancia 24 muajsh zbatohet nga data e deklaruar në produkt.

E RËNDËSISHME!
Garancia aplikohet vetëm kur instalimi I produktit bëhet në një qendër konvertimi DIGITRONIC.

Configuroni instalimin DIGITRONIC AUTOGAS

që iu përshatet nevojave tuaja