CNG Filling Valve - Tomasetto VM04 Russia VMAT 5412
CNG Filling Valve - Tomasetto VM04 Russia VMAT 5412CNG Filling Valve - Tomasetto VM04 Russia VMAT 5412CNG Filling Valve - Tomasetto VM04 Russia VMAT 5412

Video embedding powered by Webilop

Tomasetto VM04 Russia

Përshkrimi

E zhvilluar specifikisht per kerkesat e tregut të Europës perëndimore dhe Azisë qëndrore valvula mbushëse CNG Tomasetto MV04 vjen pa valvul jo rikthimi. E bërë nga tunxh i punuar në të nxehtë, e cila është perfente për të punuar në kushte klimaterike të ndryshme.

Material

Tunxh I punuar në nxehtësi, makinë CNC

Pesha

0,6 kg

Temperatura e punës

-40°C +120°C

Presioni maksimal

26.0 MPa

Lidhja e jashtme

M12x1 (upon request M14x1, 1/4″ NPT, 1/8″ NPT)

Dalje manuale, zonë minimale e rrjedhjes së gazit

12.6 mm²

Dalje manuale, Spërdredhje ngushtuese me 26 Mpa

3 ± 0.5 Nm

Dalje manuale,Kënd hapje/mbyllje

900° (±45°)

Valvul jo rikthimi

no

Tub lidhës I jahstëm

1/2” G

Garancia

Garancia 24 muajsh zbatohet nga data e deklaruar në produkt.

E RËNDËSISHME!
Garancia aplikohet vetëm kur instalimi I produktit bëhet në një qendër konvertimi DIGITRONIC.

Configuroni instalimin DIGITRONIC AUTOGAS

që iu përshatet nevojave tuaja