Cylinder Valve Tomasetto VM01 Light VMAT6352 1
Cylinder Valve Tomasetto VM01 Light VMAT6352Cylinder Valve Tomasetto VM01 Light VMAT6352Cylinder Valve Tomasetto VM01 Light VMAT6352

Video embedding powered by Webilop

Tomasetto VM01 Light

Përshkrimi

Kjo valvul cilindrike relativisht e e lehtë CNG Tomasetto VM01 Light është e pajisur me një dalje manuale. Gjithashtu gjendet edhe me versionin me valvul shtesë për nxjerrje e tepricave dhe siguresë termike T-PRD, e cila është një karakteristikë shume efektive. Tomasetto VM01 Light mund te gjendet edhe në versionin ARM dhe versionin EXTRA . VM01 light janë të homologuara në përputhje me Regulat Europiane ECE R110 dhe pajtohet me standartet e ISO15500.

Material

Tunxh

Pesha

0,35 kg

Presioni maksimal

26.0 MPa

Presioni Hidraulic I rënies

>60 MPa

Temperatura e punës

-40°C / 85°C

Dalje manuale, zonë minimale e rrjedhjes së gazit

12.6 mm²

Dalje manuale, Spërdredhje ngushtuese me 26 Mpa

3 ± 0.5 NM

Dalje manuale,Kënd hapje/mbyllje

900° (±45°)

Lidhje e tubit

M12x1 or 1/8” NPT

T-PRD temperaturë aktivizimi

+108°C ± 6°C

PRD zonë minimale e rrjedhjes së gazit

28.3 mm²

T-PRD kohë aktivizimi

10 sec.

Disk djegie zonë minimale e rrjedhjes së gazit

33.2 mm²

Garancia

Garancia 12 muajsh zbatohet nga data e deklaruar në produkt.

E RËNDËSISHME!
Garancia aplikohet vetëm kur instalimi I produktit bëhet në një qendër konvertimi DIGITRONIC.

Configuroni instalimin DIGITRONIC AUTOGAS

që iu përshatet nevojave tuaja