Multivalve Tomasetto AT00 200-204 30
Multivalve Tomasetto AT00 200-204 30 4Multivalve Tomasetto AT00 200-204 30Multivalve Tomasetto AT00 200-204 30

Video embedding powered by Webilop

LPG MULTIVALVUL TOMASETTO AT00

Përshkrimi

Multivalvul Tomasetto AT00 është e dizenjuar për depozita LPG dhe konformohet me rregullat e mëparshme Europiane ECE 67R-00. 

Kjo valvul është e pajisur me shumë mjete sigurie si: valvul çlirimi presioni, 80% limitues I mbushjes, valvul çlirimi teprice, valvul jo-rikthimi, valvul manuale, indikator mekanik i nivelit. 

Tomasetto AT00 Multivalva LPG është në dispozicion në dy opsione: Standard dhe Extra.

Material

hot-forged-brass

Pesha

0,65 kg

PRV e vendosur

2.5 MPa (25 bar)

PRV ritmi I rrjedhjes

23.4 Nm3/min

Shpejtësia e mbushjes

18 lt/min @ 10 bar

Lidhja e brendshme

1/4 gas

Lidhja e jashtme

M10x1/pipe Ø6 mm or M12x1/pipe Ø8 mm

Automatike 80% niveli ndalon

Po

Garancia

24 muaj garanci nga data e treguar në produkt.

E RËNDËSISHME!
Garancia aplikohet vetëm kur instalimi I produktit bëhet në një qendër konvertimi DIGITRONIC.

Configuroni instalimin DIGITRONIC AUTOGAS

që iu përshatet nevojave tuaja