Multivalve Tomasetto AT02 315 0
Multivalve Tomasetto AT02 315 0 4Multivalve Tomasetto AT02 315 0Multivalve Tomasetto AT02 315 0

Video embedding powered by Webilop

LPG MULTIVALVUL TOMASETTO AT02

Përshkrimi

Tomasetto LPG multivalve AT02 ështëe dizenjuar për tanke LPG. Ajo është e homologuar në përputhje me Rregullat Europiane ECE 67R-01. Ka të gjithë pajisjet e nevojshme të sigurisë si: valvul lehtësuese presioni (PRV), pajisje lehtësuese presioni (PRD), valvul solenoide, 80% limitues mbushje, derdhje e tepricave, valvul jo kthimi, manual (service) valvule dhe indikator niveli (elektronik sipas kërkesës). 

Tomasetto AT02 për depozita cilinder 0°, 30°, 90°, për depozita toroidal të brendshëm 30° dhe 37° dhe për depozita të jashtëm 0°. Gjithashtu me kërkesë mund të gjeni edhe për lloje të ndryshme të depozitave. 

Tomasetto AT02 gjithashtu furnizohet me tel elektrik, mbajtësi I sensorit (sensori i instaluar sipas) dhe aksesorë shtesë.

Material

tunxh

Pesha

0,9 kg

PRV e vendosur

2.7 MPa (27 bar)

PRD e vendosur

120 ± 10°C

PRV ritmi I rrjedhjes

4.4 Nm3/min

Shpejtësia e mbushjes

18 lt/min @ 10 bar

Lidhja e brendshme

1/4 gas

Lidhja e jashme

M10x1/pipe Ø6 mm or M12x1/pipe Ø8 mm

Fuqi e spirales

11W

Voltazhi I spirales

12V DC

Garancia

24 muaj garanci nga data e treguar në produkt.

E RËNDËSISHME!
Garancia aplikohet vetëm kur instalimi I produktit bëhet në një qendër konvertimi DIGITRONIC.

Configuroni instalimin DIGITRONIC AUTOGAS

që iu përshatet nevojave tuaja